Etusivu Raamattu Artikkelit - ABC Haku
rothschild monopoli

Rothschild dynastia

Rothschild suku ja heidän dynastiansa on maailman vaikutusvaltaisin taho joka on rahan voimalla kontrolloinut erityisesti Eurooppa ja Amerikkaa jo parinsadan vuoden ajan. Frankfurtin juutalaisgetosta lähtöisin ollut Rothschildin suku kokosi vähitellen niin valtavan omaisuuden, että se saattoi rahoittaa sotia ja teollistaa koko Euroopan.

Pankit Rothschild vallan alla

Vuonna 2011 oli enää 3 maata, joiden keskuspankit eivät olleet Rothschildien kontrollissa: Kuuba, Pohjois Korea ja Iran. Lue artikkeli Rothschildit haluavat Iranin pankit

Vuonna 1930 perustettu Kansainvälinen järjestelypankki BIS toimii eräänlaisena keskuspankkien pankkiirina ja sen jäsenistöön kuuluu 60 maan keskuspankit, myös Suomen Pankki. BIS:in kautta Rothschild dynastia kontrolloi myös näitä keskuspankkeja.


Uskomaton tarina Rothschildien vallasta

Näiden maailmaa hallitsevien ihmisten, illuminaattien ja vapaamuurareiden jumalana on itse Lucifer! Monet kristityt kyllä tietävät, että maailma on Saatanan hallinnassa, mutta vasta tämän luettuasi voit saada käsityksen siitä mistä todella on kysymys.

Koko tarina: Rothschild suvun historiaa
In english: The History of the House of Rothschild

Pankkiirisuku rahoitti Euroopan hoveja

Frankfurtin juutalaisgetosta lähtöisin ollut Rothschildin suku kokosi vähitellen niin valtavan omaisuuden, että se saattoi rahoittaa sotia ja teollistaa koko Euroopan.

Koko tarina: Pankkiirisuku rahoitti Euroopan hoveja
En välitä mikä nukkehallitus on asetettu Englannin valtaistuimelle hallitsemaan imperiumia, jossa aurinko ei koskaan laske.

Mies, joka hallitsee Britannian rahavarantoa, hallitsee brittiläistä imperiumia. Ja minä hallitsen Britannian rahavarantoa.

Nathan Mayer Rothschild
1777-1836
I care not what puppet is placed upon the throne of England to rule the Empire on which the sun never sets.

The man who controls Britain's money supply controls the British Empire, and I control the British money supply.

Nathan Mayer Rothschild
1777-1836


Charles Rothschild omimassa koko maailmaa.
Matt. 16:26   Mark. 8:36   Luuk. 9:25

Pilakuvassa Euroopan hallitsijat Venäjän Nikolai I ja Preussin Fredrik Vilhelm IV etunenässä kumartavat Rothschildin suvun päämiestä Mayer Amschel Rothschildia.

Dokumenttivideo Rothschild perhe - maailman ainoat biljonäärit. In english: The Rothschild Family - Puppet Masters - World's Only Trillionaires

 

Illuminati - Isompi kuvaJacob Rothschild Googlessa

Vuoden 2013 jouluaaton aattona Yhdysvaltain keskuspankki FED täytti sata vuotta. Valtamedia pysyi kuitenkin yllättävän hiljaa tästä merkittävästä virstanpylväästä. Epäilemättä valtamediassa tiedetään vallan hyvin, että yhä useammat miljoonat työläiset niin Yhdysvalloissa kuin muuallakin alkavat tajuta, että täysi vuosisata keskuspankkimonopolia yksityisten koronkiskojapankkiirien käsissä alkaa olla liikaa. Aivan liikaa!
FED on manipuloinut dollaria jo sata vuotta

- Ne harvat, jotka tietävät totuuden pankkijärjestelmästä, ovat joko täysin riippuvaisia siitä tai janoavat sen mahdollistamia voittoja. Tämä ryhmä ei siis tule vastustamaan sen vääryyksiä. Sitten on suuri enemmistö, joka ei kykene alkuunkaan ymmärtämään koko talousjärjestelmää. Heistä tehdään maksumiehiä ilman, että he edes tietävät sitä.
Rotschildin veljekset Lontoossa

Jacob Rothschild

 

Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia

All wars are Banker's Wars, Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia

Vuonna 1833 USA:n Presidentti Andrew Jackson sanoi vähän ennen Toisen Yhdysvaltojen pankin (Second Bank of the United States) toimiluvan perumista:

- Hyvät herrat. Myös minä olen seurannut Yhdysvaltojen pankin toimia läheltä. Palkkaamani miehet ovat seuranneet toimianne jo kauan, ja olen vakuuttunut siitä, että olette käyttäneet pankin varoja spekuloidaksenne maamme tuotteilla. Kun voititte rahaa, jaoitte voitot keskenänne, ja kun hävisitte, laitoitte pankin maksamaan. Te sanotte minulle, että jos vien talletukset pois pankistanne ja perun sen toimiluvan, saatan perikatoon 10.000 perhettä. Se saattaa olla totta, mutta se on teidän syntinne. Jos annan teidän jatkaa, te saatatte perikatoon 50.000 perhettä, ja se olisi minun syntini. Te olette käärmeiden ja varkaiden pesä! Olen päättänyt savustaa teidät ulos, ja Luoja tietäköön, savustan teidät ulos!

Vähän toimiluvan päättymisen jälkeen presidentti Jackson yritettiin ampua, mutta molemmat pistoolit menivät epäkuntoon, eivätkä lauenneet.

Tämä maailma on Saatanan hallussa ja pankkiirit ovat hänen kätyreitään

Luuk. 4:5-6 Ja perkele vei hänet korkealle vuorelle ja näytti hänelle yhdessä tuokiossa kaikki maailman valtakunnat ja sanoi hänelle: - Sinulle minä annan kaiken tämän valtapiirin ja sen loiston, sillä minun haltuuni se on annettu, ja minä annan sen, kenelle tahdon.

Kaikki valtapoliitikkomme ja kaikki merkittävät puolueemme palvelevat pankkiireita; kansa saa heidän puolestaan vaikka kuolla. Velkarahajärjestelmää tuetaan ”leikkauksilla”, ”säästämisillä” ja ”rakenneuudistuksilla”, vaikka niistä ei ole mitään apua.

Pelkkää itsetuhon edistämistä on yrittää keksiä keinoja pelastautua tai parantaa elämisen edellytyksiä rikollisten käsissä olevan rahahuijausjärjestelmän sisällä !

”On suorastaan narrin hommaa hoitaa velkarahajärjestelmässä tapahtuvaa automaattista talouden kuristumista julkimedian keskusteluissa mainituilla ”sopeutustoimilla.” On narrin hommaa yrittää sopeutua velkahirressä roikkumiseen ja kansan tuhoutumiseen. Jos joku tosissaan haluaa parantaa maamme oloja, hänen tulee kiskoa velkarahajärjestelmä juurineen maasta pois.” – V.I.Laurio

”Vasta sitten, kun huomaa, mitä monopolilla tarkoitetaan, kun kanssapelaajalla ei vain ole rahaa enemmän kuin kaikilla muilla yhteensä, vaan tällä myös rahanpainokone, vasta sitten on Rothschildien rahoittaman sionistisen maailmanherruuden historia helposti ymmärrettävissä.” – Ties kuka

”Jos amerikkalaiset koskaan sallivat pankkien kontrolloida heidän rahansa liikkeelle laskemista, ensin inflaation avulla (lainahanat avataan), sitten deflaation avulla (lainahanoja kiristetään), pankit ja korporaatiot, jotka kasvavat heidän ympärilleen, tulevat viemään ihmisiltä kaiken omaisuuden, niin että lopulta heidän lapsensa havaitsevat olevansa kodittomia mantereella, jonka heidän isänsä valtasivat. – ” Uskon vilpittömästi, että pankkilaitokset, joilla on oikeus laskea liikkeelle rahaa, ovat vaarallisempia kuin armeijat ” (USA:n presidentti Thomas Jefferson).

banksterit - varokaa bankstereita

”Olemme täysin riippuvaisia liikepankeista. Jonkun on lainattava jokainen dollari, joka meillä on liikenteessä, käteisenä tai luottona. Jos pankit luovat runsaasti synteettistä rahaa, olemme vauraita, jos eivät, näemme nälkää. Olemme täysin ilman pysyvää rahajärjestelmää. Kun asiasta saa täyden kuvan, toivottoman tilanteemme traaginen mielettömyys on miltei mahdoton uskoa, mutta siinä se on. Se on kaikkein tärkein asia, jota älykkäät ihmiset voivat tutkia ja pohtia. Se on niin tärkeä, että nykyinen sivilisaatiomme saattaa luhistua, ellei sitä ymmärretä laajalti ja ellei puutoksia korjata pian” (USA:n keskuspankki FED Atlantan luottopäällikkö Robert H. Hemphill v. 1934).

”Antakaa minun painaa ja kontrolloida kansakunnan rahaa ja minä en välitä, kuka sen lait kirjoittaa” (pankkiiri Meyer Rotschild v. 1790).

”Rothschildit voivat aloittaa ja estää sotia. Heidän sanansa voi luoda ja hajottaa valtakuntia” (Chigaco Evening American 3.12.1923; Rothschildit ovat johtava pankkiiridynastia).

”Rahan kohtalo on ja tulee aina olemaan kansan kohtalo” (finanssiasiantuntija tri Franz Pick).

Toistuvat lasku- ja nousukaudet ovat kuin lypsämisliikkeitä, joilla yhteiskunnista lypsetään varallisuus pankkien osakkeenomistajien lypsysankoihin. Euroopan kansat ovat olemassa ja elossa lypsämistä varten, kuin lehmät navetassa (navettana EU), hyötykarjaa siis. Lainanantoa ja korkotasoa säätelemällä pankkiirit kykenevät luomaan nousu- ja laskukausia, jopa lamakausia ja romahduksia, aivan mielensä mukaan ja hyötymään niistä. Kaikki maailman taloudelliset tapahtumat ovat tarkasti suunniteltuja, eikä mikään ”kriisi” tule sattumalta.

Ratkaisu olisi yksinkertainen, mutta petolliset päättäjämme eivät tätä halua tehdä :

Esimerkiksi:
Valtio tulostaa omaa rahaa, jonka se kuluttaa kiertoon ostamalla kansalaisilta niitä palveluita joita he (kansalaiset) haluavat yhteisön (valtion) tuottavan.

Jos valtio voi laskea liikkelle velkakirjoja, joiden avulla yksityiset liikepankit tulostavat valtioiden tileille rahaa lainasopimusta vastaan, niin aivan hyvin valtio voisi luoda itsekkin nämä rahat omille tileilleen siitä samasta tyhjästä ilmasta josta yksityiset liikepankitkin nykyisin tämän rahan luovat.

Thomas Edison: ”Jos hallitus voi laskea liikkeelle dollarin velkakirjan, se voi aivan yhtä hyvin laskea liikkeelle dollarin setelin.”

Goldman Sachs

YLE Ulkolinja: Pankki maailman valtiaana? Suomenkielinen tekstitys.

"Goldman Sachs oli muutama vuosi sitten suuri ja ihailtu rahoituslaitos, tänään se on monen vihaama ahne pankki, jota syytetään sisäpiiritiedon hyväksikäytöstä sekä niin markkinoiden kuin poliitikkojen manipuloinnista.”

Connected with N M Rothschild & Sons    Linkkejä

Kätketty tyrannia - Harold Wallace Rosenthalin haastattelu vuonna 1976

www.weather.com (Rothschild weather)

Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia, Magneettimedia

Suomennettu video holokaustin ja korko-orjuuden historiasta, Magneettimedia

Rothschild suvun historiaa

Vaihtoehtoisia medioita


ABC - kaikki Linnunradan artikkelit aakkosjärjestyksessä