Etusivu Raamattu Artikkelit - ABC Haku

Media - neljäs valtiomahti

Median eräs tehtävä tulisi olla puolueeton ja vääristelemätön uutisointi maailman tapahtumista ja niiden taustoista. Tämä jalo periaate on jo aikoja sitten heitetty romukoppaan. Suomen valtamediat eivät palvele enää tätä tarkoitusta eivätkä tuo esille niitä totuuksia, jotka ovat perimmäisiä syitä nykyiselle menolle sekä meidän yhteiskunnassamme että muualla maailmassa. Media, tuo neljäs valtiomahti on hävytön peto, jonka reviiriin me kaikki kuulumme.

Video 1,21 min: Conan O'Brian tuo osuvasti esille miten yksissä käsissä uutisointi on ja miten muut vain kopioivat niitä.

Tutkiva journalismi - onko sitä vielä? Yleistäen voidaan sanoa - ei ole. Ei ainakaan perinteisessä merkityksessä. Takana on Erkki Toivasten ja Rauli Virtasten ajat jolloin toimittaja perehtyi aiheen taustoihin ja historiaan, matkusti paikan päälle ja haastatteli osapuolia yrittäen saada luotettavan kokonaiskuvan asiasta. Tämä on syynä siihen, että ylipäätään on syntynyt tarve vaihtoehto- eli vastamedialle, joilla

Jo 1800-luvun lopulla journalisti John Swinton (1829-1901), New York Times, sanoi: - Toimittajat tuhoavat totuuden, valehtelevat, vääristävät, panettelevat ja polvistuvat rahan vallan edessä. Heidän ammattinsa on pettää heidän isänmaansa ja rotunsa. Olemme valtamediassa kasvottoman eliitin palvelijoita, sätkynukkejä; he vetävät naruista ja me tanssimme. Tilanne tänä päivänä tuskin on ainakaan parempi.

Internet, tiedon valtatie hyvässä ja valheen valtatie pahassa, on käytännössä tehnyt tietosanakirjat tarpeettomiksi. Kaikki tietämisen arvoinen löytyy nykyään netistä. Kolikolla on kuitenkin kääntöpuolensa. Disinformaation huikea määrä voi tehdä totuuden löytämisen työlääksi.

Informaatiotulvan keskellä tarvitaan medialukutaitoa, mutta kuka jaksaa penkoa kaikkia asioita pohjia myöten. Esimerkkinä voitaisiin mainita miten valtamedia ohjaa ihmisiä mustavalkoiseen ajatteluun. Se demonisoi Venäjää ja on tehnyt siitä roiston ja on samalla nostanut jalustalle häpeilemättä tuon vapauden ja demokratian ihmemaan, Amerikan Yhdysvallat, johon Suomenkin poliittinen johto on ihan "lääpällään". Kun tätä idän ja lännen välistä siskonmakkarakeittoa kauhoo pohjia myöten, tulee huomaamaan, että siinä on muutakin kuin vain pinnalla kelluvat nakit. Venäjän, ehkä hieman kömpelönkin, propagandan rinnalle nousee USA:n pirullinen juonittelu erityisesti Eurooppaa kohtaan. Tällaisten juonien paljastaminen on osa vaihtoehtomedioiden tehtäväkenttää. Tosin valtamediat helposti lyttäävät nämä väittämällä heidän "horinoitaan" salaliittoteorioiksi. Mutta tämä vanha sanonta on edelleen käyttökelpoinen, "se koira älähtää johon kalikka kalahtaa".

Suomen asema idän ja lännen välissä on ikuista tasapainoilua. Kun länteen kumartaa, niin itään pyllistää. Siispä - Suomi - muista sinun geografinen ja geopoliittinen asemasi - sinulla on naapurissa jättiläinen, jonka kanssa kannattaa olla hyvissä väleissä.

Henry Kissinger: - If you can't hear the drums of war, you must be deaf. Suomeksi - Jos et kuule sotarumpujen soivan, sinun täytyy olla kuuro.

Kulttuurimarxismi

Termi kulttuurimarxismi on usein käytetty vaihtoehtomedioissa. Se on viher-vasemmistolainen ideologia, joka katsoo että perinteinen kulttuuri luo eriarvoisuutta länsimaisissa yhteiskunnissa. Perinteinen kulttuuri arvostaa miehen ja naisen välistä avioliittoa - siis biologisesti luonnollista perheinstituutiota, suhtautuu kielteisesti homouteen ja positiivisesti isänmaallisuuteen.

Kultturimarxismi on liberaali suuntaus, joka mädättää ja tuhoaa kristillisiin arvoihin perustuva yhteiskunnan. Kulttuurimarxismi katsoo, että perinteinen kulttuuri, konservatiivisuus, on syynä rasismiin, suvaitsemattomuuteen ja jopa fasismiin. Tilalle on tullut kaikenlainen suvaitsevaisuus, sukupuolineutraalisuus, jne... Kaikki normaali on vanhanaikaista.

Vaihtoehtoisia medioita

Valtamedian vastapainoksi myös Suomessa löytyy vaihtoehtoisia medioita eli ns. vastamedioita. Ne on tarkoitettu lukijoille, jotka eivät usko enää siihen hokemaan että valtakunnassa kaikki hyvin tai muuten haluaa kuulla asioista sen "toisen mielipiteen".

Magneettimedia aihepiirejä mm. ns. juutalaiseliitin / -pankkiirien ylivalta maailmassa, historia, terrorismi, pakolaispolitiikka, lääke- ja elintarviketeollisuuden pimeä puoli sekä vaihtoehtoiset hoidot ja puhtaan ravinnon puolestapuhuminen.

Finnleaks - uutisia Suomesta ja maailmalta

Überuutiset

MV-lehti Lempiaiheita mm. maahanmuutto. Tämän lehden kielenkäyttö on ajoittain aika ronskia.

Paavo Tajukangas Kuvauksia uudesta ja jännittävästä Ruotsista - Islam ja muslimi invaasio

Murkut.org Kokoelma vastamedioiden uutisia.

24.9.2016 Iltalehti julkaisi kaikkien yllätykseksi artikkelin: Nyt puhuvat "valtamediaan" pettyneet: "Emme ole alamaisia, joita pitää valistaa"

Muutamia vastamedian artikkeleita

Magneettimedia: Lääketeollisuus ja maailman väestön vähentäminen
Magneettimedia: Haastattelu: “pakolaiskriisi” on George Sorosin rahoittama operaatio
Magneettimedia: Suomennettu video: kuinka media ja poliitikot peittelevät maahanmuuttajarikollisuutta
Magneettimedia: TTIP-vapaakauppasopimus: usein kysytyt kysymykset
Magneettimedia: Ruokasooda, pH-tasapainon täsmäpommi
Finnleaks: ”Operaatio pakolaiskriisi”, kurkistus kulissien taakse – Sami Parkkosen blogi
Überuutiset: Tolppakamerat tuli ja onnettomuudet lisääntyi, poliisi valehteli
Überuutiset: Mitä jo vuonna 2014 pelättiin TTIP:stä? (EU/USA vapaakauppasopimus)
Überuutiset: Ruotsissa ihmisten valvonta kasvanut räjähdysmäisesti
MV-lehti: Suomi virolaisen silmin: Miten helvetissä te voititte talvisodan?
Paavo Tajukangas: Irakilainen turvallisuuspoliisi Ruotsin TV4:lle: Eurooppa on suuressa vaarassa
Paavo Tajukangas: Ruotsalainen imaami: vääräuskoiset tapetaan
Paavo Tajukangas: Kristittyjen vaino lisääntyy entisestään vastaanottokeskuksissa

<

Muita linkkejä

Median tehtävä

Näista asioista valtamediat vaikenevat

Kulttuurimarxismi, mikä se on ja miksi

Kulttuurimarxismi - Googlehaku

Iltalehden artikkeli: Nyt se on todistettu - salaliittoteoreetikot ovat kuplassa eläviä hölmöjä

"Kansa on kyllästynyt manipulointiin, kontrolliin ja valehteluun" – tämän vuoksi MV-lehteä luetaan YLE

Valtamedia boikottiin

Päätoimittajien vetoomus

Päätoimittajien kannanotto: Luotettavan median puolesta YLE

Päätoimittajat vetoavat luotettavan median puolesta – "Emme salli, että journalisteja vaiennetaan painostamalla" YLE

Päätoimittajien vetoomus näyttää informaatiosodalta. Puheenvuoro, Uusi Suomi, Kimmo Kautio.

Lääkäri Antti Heikkilä kirjoittaa lännen poliittisesta korruptiosta. Heikkilän mukaan hienoista korulauseista huolimatta suomalainen valtamedia on kaikkea muuta kuin objektiivinen. Artikkelissaan Heikkilä kuvailee, kuinka länsimaiset tiedotusvälineet on alistettu täydellisesti epädemokraattisen eliitin ikeeseen.

Vale missä elämme Antti Heikkilä: - "Tämän blogin kirjoittaminen sai alkunsa luettuani täällä Saksassa netistä Suomen päätoimittajien avoimen kirjeen. Siinä he ilmaisivat huolensa oikean ja avoimen tiedon puolesta. En tiedä, itkeäkö vai nauraa, sillä Suomessa ei ole ollut koskaan avointa mediaa."

Valtamedia syyttää kansalaisia omista valheistaan ja tapaus Jessica Aro.


ABC - kaikki Linnunradan artikkelit aakkosjärjestyksessä