Etusivu Raamattu Artikkelit - ABC Haku

Maitreya, maailman­opettaja

Benjamin Creme on perustamansa Share International järjestönsä puitteissa julistanut suuren maailman opettajan, Maitreya the World Teacher, pian ilmestyvän pelastamaan monenlaisissa ongelmissa painivan ihmiskunnan. Järjestöllä on kytköksiä myös New Age liikkeeseen. Benjamin Creme on jo 1970-luvulta lähtien toiminut eräänlaisena "Johannes Kastajana", tasoittaen tietä tulevalle Antikristukselle.

Kuka on Maitreya?

Benjamin Creme kertoo: - "Kaikki maailman suurimmat uskonnot ovat odottaneet häntä jo sukupolvien ajan. Hän on Kristus kristityille, jotka odottavat Hänen pikaista paluutaan (Jeesuksen toinen tulemus). Juutalaiset odottavat yhä Messiastaan, hindujen odotuksessa on Krishna, Imaami Mahdi tulee muslimeille ja Maitreya Buddha buddhisteille.

Vaikka nimet ovat erilaisia, monet uskovat niiden viittaavan samaan henkilöön, Maailmanopettajaan (eng. the World Teacher), jonka nimi on Maitreya (lausutaan maitrejah).

Mieluiten vain yksinkertaisesti Opettaja. Maitreya ei tule uskonnollisena johtajana vaan opettajana ja oppaana kaikille ihmisille. Nykypäivän suurien poliittisten, taloudellisten ja sosiaalisten ongelmien keskellä hän innostaa maailman ihmisiä näkemään itsensä yhtenä perheenä, luoden sivilisaation, joka perustuu jakamiseen, taloudelliseen ja sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen sekä maailmanlaajuiseen yhteistyöhön.

Hän käynnistää toimet, joilla pelastettaisiin miljoonia ihmisiä vuosittaiselta nälkäkuolemalta tässä runsauden maailmassa. Maitreyan opastuksella tapahtuu yhteiskunnanassa suuri muutos niin, että riittävä ravinto, asuminen, vaatetus, koulutus ja terveydenhuolto tulevat olemaan yleismaailmallinen perusoikeus.

Maitreyan innostamana ihmiskunta ryhtyy vaadittaviin muutoksiin luodakseen mielekkäämmän ja oikeudenmukaisemman maailman kaikille."

Benjamin Creme, Share International magazine

Katolinen kirkko on vuosisatojen ajan nähnyt paljon vaivaa saadakseen antikristuksen viitan paavin hartioilta pois. Sen ilmenee mm. siten, että kaikenlaisia "vääriä antikristuksia" tuputetaan kristikunnalle. Tarkoituksena on vain siirtää huomio pois paavista. Juutalaiset odottavat yhä messiastaan ja heille on aivan turha syöttää näitä "maitreita". Messias on heille juutalainen, kuningas Daavidin sukulinjaa, jonka johdolla heidän vihollisensa kukistetaan.

Linkkejä

Uskonnollinen petos

Antikristus, laittomuuden ihminen

Agenda 21, YK:n 21. vuosisadan toimintasuunnitelma

Maitreya (antikristus) julistettu!

Who is Maitreya? Share International Magazine


ABC - kaikki Linnunradan artikkelit aakkosjärjestyksessä