Etusivu Raamattu Artikkelit - ABC Haku

Alberto Rivera, ex-jesuiitta

Ollessaan jesuiittapappi, Alberto Rivera (1935-1997) tuli näkemään ja ymmärtämään Roomalaiskatolisen kirkon ja Vatikaanin todellisen luonteen.

Yhteistyö Jack Publications sarjakuvapiirtäjän kanssa

n 1985, ex-Jesuit Alberto Rivera predicted that the Vatican would eventually apologize for its part in the German Holocaust, the inquisition, and the slaughter of Jews and Muslims during the Crusades. His prediction was based on secret briefings that he attended while a Jesuit in training.*

Entisen jesuiittapapin, sittemmin Vatikaania vastustaneen tohtori Alberto Riveran (1935-1997) kuvakertomus profeetta Muhammadista (Muhammed), jonka hän väittää olevan Vatikaanin, roomalaiskatolisen kirkon, keksintö ja luomus. Tämä tarina on sen verran uskomaton, että sen sulattelu voi ottaa koville erityisesti niille, jotka ovat pitäneet katolista kirkkoa aitona kristillisenä instituutiona. Myös Vatikaanin masinoimat sodat pistävät virallisiin historiankirjoituksiin uskovat lujille, mutta aiheisiin liittyviä linkkejä on tekstin joukossa runsaasti - tosin useimmat viittaavat englannin kielisiin artikkeleihin.

Alussa Vatikaani käytti muslimeja hyväkseen sotiessaan juutalaisia ja tosi kristittyjä vastaan. Muslimit kuitenkin voimainsa tunnossa nousi Vatikaania vastaan ja julisti Paavin vääräuskoiseksi. Savi nousi valajaansa vastaan. Nyt Islam nostaa taas päätään. Se haluaa Jerusalemin ja haluaa hävittää Vatikaanin, tuon suuren porton.

Tosi kristitty on ihminen joka sydämmessään uskoo, että Jeesus on Herra, lihaksi tullut Jumalan Poika, joka kuoli ja haudattiin ja nousi kuolleista, istuu nyt Jumalan oikealla puolella ja on pian tuleva alas taivaasta voimassa ja kirkkaudessa tuomitsemaan tämän maailman. Mutta, joka häneen uskoo, pelastuu; se jolla on Jeesuksen todistus, se joka on uudestisyntynyt Jumalan lapsi. Ei siis riitä, että ihminen kuuluu kirkkoon, maksaa kirkollisveroja ja käy kerran vuodessa joulukirkossa.

Sarjakuva-artikkelit

Alberto Rivera ja Jack Chick:in yhteistyöstä syntyneitä sarjakuvia. Tekstit suomi ja englanti.

Profeetta Muhammad ja Islam - Vatikaanin luomus • sarjakuva - The Prophet

Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita

Alberto Rivera netissä

Mystery Babylon in pictures (in english)


ABC - kaikki Linnunradan artikkelit aakkosjärjestyksessä