Etusivu Raamattu Artikkelit - ABC Haku
suuri babylon

Suuri Babylon

Vatikaani, Roomalaiskatolinen kirkko, Suuri Babylon - Saatanan Synagooga. Miksi se varmuudella on Vatikaani ja Roomalaiskatolinen kirkko.

Googlaa: Pope Apologizes for Killing Protestants,
https://www.thetrumpet.com/article/13544.2.0.0/religion/roman-catholicism/pope-apologizes-for-killing-protestants
http://amazingdiscoveries.org/R-Reformation_Rome_crusade_slaughter
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_apologies_made_by_Pope_John_Paul_II
Googlaa ja tutki "The Story of Catholicism" paljon babylonialaista taustaa. Myös https://3angelsmessage.wordpress.com/2008/04/20/revelation-13-revealed-verse-by-verse/

portto pedon selässä

Maan porttojen ja kauhistuksien äiti

"kauhistuksien" - iljettävä, inhottava, kammottava, vastenmielinen

Ilm.17:4 Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä

Marian palvonta

Taivaan kuningatar Katolinen kirkko vahvisti Vatikaanin toisessa kirkolliskokouksessa (Vatikaanin II konsiili)
Vatikaanin toinen kirkolliskokous (1962–1965) kannusti selvästi noudattamaan tätä tapaa. ”Pyhä kirkolliskokous – – kehottaa kaikkia Kirkon lapsia auliisti harjoittamaan Jumalan äidille omistettua, ennen kaikkea liturgista kunnioitusta, pitämään arvossa niitä erilaisia hartauden muotoja ja harjoituksia, joita opetusvirka aikojen kuluessa on hänen kunniakseen suositellut, sekä uskollisesti noudattamaan kaikkea sitä, mitä aikaisemmin on säädetty Kristuksen, autuaan Neitsyen ja pyhimysten kuville osoitettavasta kunnioituksesta.” (Vatikaanin 2. kirkolliskokouksen dogmaattinen konstituutio – Kirkosta, Helsinki 1966, s. 82.)

http://wol.jw.org/fi/wol/d/r16/lp-fi/1200271430 Vartiotorni 2009 5. myytti: Maria on Jumalan äiti Marian palvonta sai alkusysäyksen Efesoksen kirkolliskokouksessa vuonna 431, kun siellä julistettiin, että Maria on Theotokos (kreikkalainen sana, joka tarkoittaa ’Jumalan synnyttäjää’) eli ”Jumalan äiti”. Efesoksen kaupunki, jossa tuo kirkolliskokous pidettiin, oli satojen vuosien ajan ollut epäjumalanpalveluksen keskus, ja siellä palvottiin hedelmällisyyden jumalatarta Artemista. Niinpä monet ”taivaasta pudonneen” Artemiin kuvan palvontaan liittyvät piirteet, kuten kulkueet, sulautettiin Marian palvontaan (Apostolien teot 19:35).

Kuvien palvonta

New Catholic Encyclopedia (1967, VII osa, s. 372) sanoo roomalaiskatolisesta tavasta: ”Koska kuvan palvonnassa on kyse sen edustaman persoonan palvonnasta, voidaan samanlaista palvontaa, joka kuuluu tuolle persoonalle, osoittaa sitä edustavalle kuvalle.” Ihan roskaa! kts: http://wol.jw.org/fi/wol/d/r16/lp-fi/1101989236#h=1:0-37:0

Vatikaanin valtapyrkimykset historiassa Natsi-Saksa ja Vatikaani - Vieläkin kaikki tiet vievät Roomaan Saksan ja Vatikaanin välinen valtiosopimus - Valtakunnankonkordaatti Suuri Babylon - kaikkien kulttien äiti - se suuri portto! Onko Suuri Babylon kaikki kultit - Katolinen kirkko ja Islam? Babylon, Nimrod and the Origins of Modern Idolatry: suomenna https://www.youtube.com/watch?v=dXcZYAtGg7o youtube: Walid Shoebat: WARNING TO MUSLIMS: Mystery Babylon the great! https://www.youtube.com/watch?v=1GGWbxP2jTw Mother of all cults! --------------------- Babylonin uskonnon juuret on Baabelissa... Onko salaisuus, Suuri Babylon muutakin kuin vain Vatikaani... Maan porttojen äidillä on otsassaan nimi "Suuri Babylon" Ilm.17 Ilm.17:18. Ja nainen, jonka sinä näit, on se suuri kaupunki, jolla on maan kuninkaitten kuninkuus." Vatikaani omaksui Babylonin pakanalliset perinteet... Nimrod, Semiramis, Tammus: Aurinko, Kuu, Tähti Suuren Porton tuomio, Rooman kirkon... Peto ja 10 kuningasta vihaavat porttoa * väite: Islam on Vatikaanin, suuren Porton luomus: /pic/islam/the-prophet-alberto-rivera.jpg Time: Pope Francis person of the year 2013 http://poy.time.com/2013/12/11/person-of-the-year-pope-francis-the-peoples-pope/ Suuren Babylonin uskonnot kautta aikojen, "äiti ja lapsi" kultti: http://www.babylonmysteryreligion.com/motherandchild.htm Historia -------- https://fi.wikipedia.org/wiki/Innocentius_III http://www.ts.fi/kulttuuri/kirjat/1074094247/Paavi+on+sitkea+sissi Leo I Suuri oli paavina 440–461. Hän kehitti ajatuksen "Primus inter pares" ("ensimmäinen vertaistensa joukossa"). Tämä tarkoitti Rooman piispan ylivertaisuutta muiden piispojen suhteen. KAKSI BABYLONIA: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Two_Babylons Google: kaksi babylonia http://www.arvioikaa.com/2B.html http://www.arvioikaa.com/2B1.html Paljon kirjoituksia: http://www.arvioikaa.com/eksytys.html

Lapsikaste

Vauvojen kastaminen ei ole Jumalasta, se on lähtöisin Mithran palvonnasta, muinaisesta Babyloniasta, jonka uskonnot sekoittuivat Roomassa kohtalokkaalla tavalla "kristinuskoon" muodostaen porttokirkon. Jumalan kutsu kuuluu: - Lähtekää sieltä ulos, minun kansani, ettette tulisi osallisiksi hänen synteihinsä, ja saisi osaksenne hänen vitsauksiaan. Ilm.18:4

Ilmestyskirjan maininnat "suuresta portosta" • Roomalaiskatolinen kirkko

Ilm. 17:1 Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: "Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä,


Ilm. 17:5 Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti".
Ilm. 17:15 Ja hän sanoi minulle: "Vedet, jotka sinä näit, tuolla, missä portto istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä.
Ilm. 17:16 Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa.
Ilm. 19:2 Sillä totiset ja vanhurskaat ovat hänen tuomionsa; sillä hän on tuominnut sen suuren porton, joka turmeli maan haureudellaan, ja on kostanut ja on vaatinut hänen kädestänsä palvelijainsa veren."

tää? Katolinen kirkko on todellisuudessa antikristillinen kirkko ja Rooman Piispan virka Antikristus. wiki Paavi Pius IX julisti dogmin Marian tahrattomasta sikiämisestä vuonna 1854, jossa sanotaan mm. seuraavasti: - "autuas Neitsyt Maria on sikiämisensä ensimmäisestä hetkestä alkaen kaikkivaltiaan Jumalan erityisen armon ja etuoikeuden kautta Kristuksen Jeesuksen, ihmiskunnan Vapahtajan ansioiden tähden tullut varjelluksi kaikesta perisynnin tahrasta". Raamattu opettaa ihan muuta:

Artikkeleita

Entinen jesuiittapappi, Alberto Rivera väittää, että profeetta Muhammed ja Islam on Vatikaanin luomus, jonka avulla tuo suuri portto on käynyt sotaa juutalaisia ja tosi kristittyjä vastaan.
Profeetta Muhammad ja Islam - Vatikaanin luomus

http://israelinewslive.org/ http://israelinewslive.org/vatican-now-in-control-of-jerusalem/ http://israelinewslive.org/the-vatican-unveils-its-muslim-antichrist/ Porttokirkon ominaispiirteitä ovat suuri ulkonainen loisto ja kullan kimallus (kuten Laodikean seurakunta) ulkonainen, muodollinen kristillisyys (kuten Sardeksen seurakunta) hengellinen haureus joka johtaa moraalittomaan elämään arjessa Suuri Babylon = kaikenlaisen epäjumalanpalveluksen, noituuden ja kapinan keskus Äiti-teema mikä viitannee Neitsyt Marian eli ”Jumalan Äidin” keskeisyyteen liittoutuminen maailman kansojen ja uskontojen kanssa (kaikki sopii – paitsi ei Raamattu) yhteistyö pedon valtakunnan kanssa ja toimiminen väärän profeetan alaisuudessa sen pääkaupunkina on seitsemän kukkulan kaupunki eli Rooma ja sen sisällä Vatikaani pedon merkin suosiminen; Antikristuksen kumartaminen; uskovien vaino ja tappaminen saatanan hengessä eläminen

30.4.1922 Paavi Pius XI sanoi: Tiedättehän, että minä olen Pyhä Isä, Jumalan edustaja maan päällä, Kristuksen sijainen, mikä tarkoittaa että minä olen Jumala maan päällä. (eng. You know that I am the Holy Father, the representative of God on the earth, the Vicar of Christ, which means I am God on earth.)

Erdogan ja paavi Franciscus, "musta ja valkoinen enkeli". Iso kuva

Paavi, valkeuden enkeli. Iso kuva

Saatana asuu Vatikaanissa

Paavin vierailut maailmalla. Iso kuva

Linkkejä

Uskonnollinen petos

Paavi Francis etsii poliittista kumppania muuttamaan historiaa ennen paavillisen riemuvuoden loppua 20. marraskuuta 2016. Kuka hän voisi olla?

Natsi-Saksa ja Vatikaani

Ekumenia Kaikki tiet vievät yhä Roomaan

Paavi Franciscus: Alkuräjähdys ja evoluutio ovat totta YLE

Paavi: Evoluutio ja alkuräjähdysteoria ovat oikeassa, Petri Paavola

Väärä suvaitsevaisuus ja petos

Kyllä, paavi Franciscus on aika hyvä jätkä – tässä 10 todistetta NYT

Paavia kannetaan kuin kuninkaita muinoin

Eng. kielisiä linkkejä

Calling the Pope God

Pope claimed to be God?

The Man of Sin

Vaticans Crimes Revealed

The Papal throne to shift from Rome to Jerusalem

Synagogue of Satan Keeping Christianity Under its Spell

Mike Gendron on Pope Francis Video: Mike Gendron, Roman Catholicism Expert Shares What Pope Francis Is Up To

The Scary TRUTH About The Catholic Church Roman Catholic Jesuit Pope Exposed Full Documentary

Näkemys, että Mekka olisi Suuri Babylon


ABC - kaikki Linnunradan artikkelit aakkosjärjestyksessä