Etusivu Raamattu Artikkelit - ABC Haku

Samuel Doctirian näky

Dr. Samuel Doctirian oli Patmos saarella vuonna 1998 viisi kuukautta. Siellä hän näki viisi enkeliä.

Ensimmäinen enkeli oli Aasian enkeli, jolla oli pasuuna kädessään. Enkeli sanoi, että kaikkialla Aasiassa tulee olemaan suuria maanjäristyksiä, Kiinassa, Japanissa, Intiassa, Indonesiassa ja Australiassa. Tuhannet tulevat kuolemaan näissä maanjäristyksissä.

Toinen enkeli oli Israelin enkeli. Israelissa ja arabimaissa tulee olemaan suuret herätykset, mutta myös tuhannet ihmiset tulevat kuolemaan taisteluissa. Sillä alueella ei tule olemaan rauhaa vaan levottomuutta. YK tulee hajoamaan näitten tapahtumien yhteydessä.

Kolmas enkeli on Afrikan enkeli. Enkelillä oli miekka kädessään. Afrikassa tulee olemaan tulvia ja sotia paljon. Kansakunta tulee sotimaan kansakuntaa vastaan ja tuhannet tulevat kuolemaan.

Neljäs enkeli oli Euroopan enkeli. Euroopassa tulee olemaan paljon tulvia ja maanjäristyksiä. Eiffelin torni tulee romahtamaan alas voimakkaan maanjäristyksen vaikutuksesta. Lontoossa tulee tapahtumaan paljon tuhoa rakennuksille. Sveitsiin tulee myös maanjäristys.

Viides enkeli oli Amerikan enkeli. Enkelillä oli syvä malja kädessään. Malja oli tuomion malja. Amerikkaan tulee suuri tuomio, pilvenpiirtäjät tulevat romahtamaan.

Amerikassa ei ole enää oikeutta, ei pyhyyttä, ei vanhurskautta. Siellä on sitä vastoin juoppoutta, epäjumalanpalvelusta, materialismia, synnin kahleita, syyttömien tappamista, vauvojen tappamista aborteilla. Herra näkee kaiken tämän ja on siitä hyvin vihainen. Amerikalle tulee suuri tuomio, mutta samalla tulee suuri herätys.

Kun kaikki tämä tapahtuu, tuhannet ja miljoonat ihmiset tulevat tekemään parannuksen ja tulevat sisälle Jumalan valtakuntaan. Ihmiset tulevat vapautumaan ja parantumaan sekä fyysisistä sairauksista että sisäisesti. Herätyksestä tulee suurin, mitä historian aikana on ollut.

On myös profetoitu, että Suomeenkin tulee maanjäristys.

Aivan samansuuntaisesti Jeesus on ennustanut Matt. 24:6-7 "Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.

Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin."


ABC - kaikki Linnunradan artikkelit aakkosjärjestyksessä