Antikristus - laittomuuden ihminen

Antikristus (muinaiskreikaksi ἀντίχριστος, antíkhristos, "vastakristus" tai "sijaiskristus") on Saatanan lähettämä Kristuksen vastustaja, joka Kristuksen jälleentulemisen edellä on nostava taisteluun kaikki jumalanvastaiset voimat, mutta jonka Jeesus Kristus on tulemuksessaan voittava.

Onko termi antikristus oikea?

Raamatussa on mainittu sana "antikristus" 4 kertaa:
1.Joh. 2:18 "Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.
1.Joh. 2:22 Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.
2.Joh. 1:7 Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus"
.

Ylläolevat Raamatun kohdat kertovat, että antikristus on sellainen, joka kieltää Isän ja Pojan. Ja sellaisia on maailmassa varmasti miljoonia. Mutta kun me puhumme Antikristuksesta isolla A:lla, tarkoitamme sitä persoonaa, josta Raamattu kertoo näin:

2.Tess.2:3-4 "Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, 4. tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala."
2.Tess.2:8 "niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä..." Dan. 7:11 Minä katselin, ja silloin, niiden herjaavien sanojen tähden, joita sarvi puhui, minun katsellessani peto tapettiin, ja sen ruumis hävitettiin ja heitettiin tuleen palamaan. Dan. 7:20 sekä pedon pään kymmenestä sarvesta ynnä siitä sarvesta, joka puhkesi ja jonka edestä kolme putosi; jolla sarvella oli silmät ja herjauksia puhuva suu ja joka näytti suuremmalta kuin ne muut; Dan. 8:23-25 23. Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava. 24. Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee, ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle. 25. Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.

laittomuuden ihminen, kadotuksen lapsi, vastustaja.

Ennen Jeesuksen tulemusta ja Herran päivää

Toinen kirje tessalonikalaisille, luku 2:3-12

1. Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet,
2. ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.
3. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
4. tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
...
8. niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
9. tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
10. ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
11. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
12. että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

Ennen Jeesuksen Kristuksen, oikean Messiaan, tulemusta, edeltää laittomuuden aika, jota hallitsee laittomuuden ihminen.

Jeesus Kristus, messias kyllä tulee, mutta ensin tulee Saatana valheen kaikella voimalla ja eksyttää monet, jopa valituistakin.
2.Kor.11:14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.

Antikristuksen henki vaikuttaa kaikissa, jotka kieltävät Jeesuksen olevan Kristus, Messias, Jumalan Poika. Mutta sitten maailmassa on niitä, jotka sanovat olevansa Kristus!

Kuka on tämä Antikristus?

Antikristus on ihminen, karismaattinen, charmikas ja hänellä on ratkaisut maailman ongelmiin. Hänen karismaattinen olemuksensa ja loistavat puheensa saa ihmiset suorastaan rakastamaan häntä. Hän tuo maailmaan oikeudenmukaisuuden ja rauhan, joka osoittautuu sitten myöhemmin suureksi petokseksi. Antikristus tulee olemaan Saatanan henkilöitymä maan päällä.

Antikristus tulee Rothschildin perheestä

Pastori Philip Barnet profetoi vuonna 2007 saamassaan ilmestyksessä: - Jumala puhui minulle, että antikristus on Rothschildin perheen jäsen.
Warning: include(/antikristus/arvaus.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /mounted-storage/home94c/sub005/sc49837-XDDF/linnunrata.org/antikristus/index.php on line 69

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/antikristus/arvaus.php' for inclusion (include_path='/home94c/sub005/sc49837-XDDF') in /mounted-storage/home94c/sub005/sc49837-XDDF/linnunrata.org/antikristus/index.php on line 69
.

Pastori Philip Barnetin profetia 17.1.2007 koskee Ukrainan tapahtumia, mutta jossa on maininta antikristuksesta.

Kaikki uskontokunnat odottavat häntä, messiasta, maailman pelastajaa

Jo sukupolvien ajan ovat kaikki pääuskonnot odottaneet häntä tulevaksi. Hän on:

Kristus kristityille, Messias juutalaisille, Krishna hinduille, Imaami Mahdi muslimeille ja Maitreya Buddha buddhisteille.

Kristityt siis odottavat Kristuksen paluuta (toinen tuleminen), Buddhalaiset odottavat uuden Buddhan saapumista (Herran, Maitreyan). Muslimien odottaessa Imam Mahdia perustamaan Islamilaisen valtakunnan, Hindut odottavat Krishnan jälleensyntymistä ja Juutalaiset Messiasta saapuvaksi.

Monien mielestä ne ovat kaikki nimiä, jotka kuvaavat yhtä ja samaa yksilöä: Maailmanopettajaa – jonka henkilökohtainen nimi on Maitreya (2).

Maitreya, maailmanopettaja

 

Antikristuksen airueet - lopunajan eksyttäjät ja väärät profeetat

Ennen tuon viimeisen eksyttäjän, antikristuksen - laittomuuden ihmisen ilmestymistä, maailmassa on ollut ja on monia antikristuksia, vääriä profeettoja, jotka eksyttävät harhaopeillaan. Viime vuosina ns. Toronto Siunauksen innoittamat "kirkkauden" profeetat ovat esitelleet ihmetekojaan monissa maissa, nyt myös Suomessa. Niinkuin Johannes Kastaja tasoitti tietä Jeesus Nasaretilaiselle, nämä tasoittavat tietä Antikristukselle.

Lue lisää tästä aiheesta: Toronton siunaus - Toronto-ilmiö; Tunnista väärät profeetat

Vääriä kristuksia nousee jo ennen Antikristusta

Näinä lopunaikoina on noussut ja nousee monia, jotka julistavat olevansa Kristus Matt. 24:5.

Ahnsahnghong

Kristuksen Toisen Tulemisen Ajankohta. Tällä videolla tuodaan kyllä hyvin esille viikunapuuvertaus (Matt.24:32-33) eli Israel itsenäistyminen 1948, mutta aivan valheellisesti esitetään myös Kristus Ahnsahnghong istuneen silloin Daavidin valtaistuimelle. Aiheesta lisää World Mission Society Church of God (WMSCG) eli Ahnsahnghong.

Maitreya

Tämä Maailmanopettajaksi itseänsä kutsuvalla on ratkaisut kaikkiin maailman ongelmiin. Maitreya, maailmanopettaja astuu esiin. Hän on jo esiintynyt joissakin paikoin maailmaa, mutta ei vielä nimellä Maitreya. Benjamin Cremen on Maitreyan viestintuoja. Aiheesta lisää kiinnostuneille Ongelmia odottamassa toimia; Uusi sivilisaatio; Antikristus voima; Maitreyan viestit eli "Kristuksen" viestit;

EU etsii presidenttiä

Kun EU valmistelee koneistoa presidentin asettamiseksi, erään sen perustajan, Henri Spaak'in, sanoilla vuodelta 1957 on profeetallinen kaiku: - Me emme halua uutta komiteaa, meillä on niitä jo liikaa. Se mitä haluamme, on riittävän vaikutusvaltainen mies, johon kaikki voivat luottaa ja joka nostaa meidät tästä taloudellisesta suosta, johon olemme vajoamassa. Antakaa meille sellainen mies ja olkoon hän JUMALA TAI PAHOLAINEN, ME HYVÄKSYMME HÄNET. Maailmaan tuleva kriisi on pakottava valtiot maailmanhallitukseen ja EU on oleva sen malli. Kun useimmat tänä päivänä ovat menettäneet luottamuksensa poliitikoihin, on nouseva johtaja, jolla on uskomattomat yliluonnolliset kyvyt käytössään kansan sokaisemiseksi tukemaan häntä. Kun ihmiset etsivät uutta Messiasta ajallemme, hän onkin oleva se, joka vie ne, jotka hylkäävät oikean Messiaan Jeesuksen, äärimmäiseen petokseen kumartamaan paholaisen miestä maan päällä Jumalana. 2.Tess.2, Ilm.13.

Keskeneräisiä tutkimuksia

Who is the Antichrist? Mielenkiintoinen: http://beforeitsnews.com/prophecy/2014/06/day-of-the-antichrist-june-6-2016-2461820.html He is also known as the man of sin (2Thes 2:3); The Assyrian (Isaiah 10:5-FF, 31:8-ff; Micah 5:5-ff) The King Of Babylon – (Isiah 14:4-ff) The Little Horn – Daniel 7:8-24 The Son of Perdition (2Thes 2:3) ****** Antikristus = Maitreya, maailmanopettaja = David Rothshild Benjamin Cremen, Maitreyan viestintuoja. http://share.fi/maitreya-televisiossa video: Maitreya, maailmanopettaja astuu esiin http://share.fi/mestarin-sanoin-42014-ongelmia-odottamassa-toimia http://share.fi/mestarin-sanoin-5-2014-uusi-sivilisaatio http://share.fi/antikristus-voima Maitreyan viestit eli Kristuksen viestit: http://share.fi/maitreya/maitreyan-viestit Erdogan will succeed because Allah, Gabriel, Salih Al-Muminin (the righteous of the Faithful) are with him and after that the angelic host will appear”. ******************* JUUTALAISILLE ILMESTYVÄ! Varo tätä kabbalistia: Rabbi Yitzhak Kaduri Messiaan nimi!? : yarim ha'am veyokhiakh shedvaro vetorato omdim https://www.youtube.com/watch?v=6zBzb9xEYjw Tämä arkikkeli paljastaa Kadurin vääräksi profeetaksi: http://theydontseethroughus.blogspot.fi/2014/01/rabbi-yitzhak-kaduri-false-prophet.html Tutki myös kabbalistien messias: http://ecoturismoesoterico.blogspot.fi/2012/12/el-zohar-los-nombres-de-dios-la-kabala.html http://ennustuksia.com/tag/rabbi/ Google haku: https://www.google.fi/search?q=yarim+ha%27am+veyokhiakh+shedvaro+vetorato+omdim&es_sm=122&biw=1714&bih=883&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=mLfZVP_VNob1UpLkg6AM&ved=0CAcQ_AUoAg#imgdii=_&imgrc=wc2ocHEeaVRw9M%253A%3BeRF-hLRo0hdg6M%3Bhttp%253A%252F%252Fennustuksia.files.wordpress.com%252F2013%252F05%252Felam-persia-media-copy.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fennustuksia.com%252Ftag%252Frabbi%252F%3B517%3B381 *******************

Linkkejä

Antikristuksen henki, Derek Princen opetuskirje.


ABC - kaikki Linnunradan artikkelit aakkosjärjestyksessä

Sivua päivitetty viimeksi 16.06.2016 - 11:55
Antikristus - laittomuuden ihminen